Kuljetukset

NONSTOP-KULJETUS
Tahkofestin yhteydessä toteutetaan opiskelijoille Nonstop-kuljetus. Bussi liikennöi Tahkon alueella ja kyytiin pääset ilmaiseksi näyttämällä Tahkofest ranneketta! Tänä vuonna Nonstop-kuljetus toteutetaan kahdella bussilla. BUSSI 1 lähtee Tahkolahdelta ja kiertää takaisin Kultapallon, Piazzan ja Sääskiniementien kääntöpaikan kautta. BUSSI 2 lähtee myös Tahkolahdelta ja kiertää takaisin Piazzan ja Sääskiniementien kääntöpaikan kautta. Lisätietoa kuljetuksesta löydät info -sivultaKuljetusaikataulut löydät näistä linkeistä perjantai ja lauantai.

SKIBUSSI
Lisäksi Tahkolla liikennöi maksuton Skibussi, jonka aikataulun löydät TÄÄLTÄ.

SAVONIA VIIKONLOPPUKULJETUS
Savonia viikonloppukuljetuksella pääset perjantaina Kuopiosta Tahkolla ja sunnuntaina takaisin Tahkolta Kuopioon. Perjantaina kuljetus starttaa Savonlinjan bussilla Kuopion Matkakeskuksesta klo 16.00. Tahkolla voit jäädä pois kuljetuksesta kaikilla Sääskiniementien P-bussipysäkeillä. Paluu kuljetus lähtee Tahkolta klo 12.00 ja kyytiin pääset kaikilta Sääskiniementien E-bussipysäkeiltä ja Sokos Hotel Tahkon pihasta. Edestakaisen kuljetuksen hinta on 14.00 €/hlö ja lipun voit ostaa Kide.appista 13.11.2023 alkaen. Savonia kuljetukset toteutetaan yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa.

SAVONIA LAUANTAIKULJETUS
Savonia lauantaikuljetuksella pääset osallistumaan Tahkofestin pääpäivään ja fiilistelemään koko päivän ajan Tahkofest tunnelmaa. Kuljetus starttaa Soisalon Liikenteen bussilla lauantaina klo 10.00 Kuopion Matkakeskuksesta. Tahkolla voit jäädä kuljetuksesta kaikilla Sääskiniementien P-bussipysäkeillä sekä Sokos Hotel Tahkon pihassa. Paluu kuljetus lähtee Tahkolta klo 21.00 ja kyytiin pääset kaikilta Sääskiniementien E-bussipysäkeiltä ja Sokos Hotel Tahkon pihasta. Edestakaisen kuljetuksen hinta on 14.00 €/hlö ja lipun voit ostaa Kide.appista 13.11.2023 alkaen. Savonia kuljetukset toteutetaan yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa.

KUOPIO-TAHKO REITTI
Kuopio – Tahko välin liikennöinnin hoitaa Kuopion seudun joukkoliikenne. Bussi numero 61 lähtee Kuopiosta linja-autoasemalta perjantaina klo 15.35 ja Tahkolta pääset takaisin Kuopioon sunnuntaina 14.30. Huomioi, että tämä on paikallisbussi ja tähän kyytiin mahtuu noin 50 henkeä.

ONNIBUSSI
Muualta päin Suomea pääset Kuopioon OnniBussin Helsingin (F5) ja Turun (F9) linjoilla. Hinnaston ja aikataulun löydät OnniBussin sivuilta.

Yhteistyökumppanit